Loading...

+376 800.480

  • Català
  • English
  • Français
  • Español

Crowe Horwath Alfa Capital

Vous êtes ici : Accueil / Crowe Horwath Alfa Capital

Crowe Horwath Alfa Capital és una de les principals firmes de serveis professionals del Principat d’Andorra. Des de la irrupció en el territori, ha anat adquirint un extens coneixement i experiència sobre la indústria i l’economia locals, llaurant-se una reputació com a firma d’alta qualitat, que li permet oferir en l’actualitat serveis d’auditoria a entitats públiques i privades, així com ajudar als seus clients a assolir els seus objectius gràcies al seu ampli coneixement sobre l’assessorament comptable, fiscal i legal.

Compta actualment amb un equip plural i altament qualificat de més de 35 professionals, que posen al servei dels nostres clients la vocació de servei i els seus coneixements per tal de garantir un resultat òptim.

Així mateix, forma part de Crowe Horwath Internacional, una de les 10 firmes d’auditoria i de serveis professionals més grans del mon i amb reputació internacional irreprotxable. Aquesta xarxa conté més de 200 firmes independents en el camp de l’auditoria, de l’assessorament comptable, fiscal i legal, operant en més de 130 països de tot al món als que és present amb més de 640 oficines i amb més de 33.000 professionals.

LA NOSTRA MISSIÓ

El nostre objectiu és donar un servei amb el màxim rigor tècnic, garantint els estàndards de qualitat i ètica professional, exigits en el marc de la nostra activitat, per tal d’ajudar als clients a assolir els seus objectius professionals, econòmics i socials.

En aquest sentit, prestem els nostres serveis basant-nos en la confiança, compromís, confidencialitat, independència, experiència i qualitat dels nostres serveis, trets comuns a la xarxa de Crowe Horwath internacional.

about images

HISTORIA

Antoni Bisbal Galbany i Vladimir Fernández Armengol, actuals socis directors, van assolir al llarg de la seva carrera professional una sòlida experiència i un extens coneixement tant del mercat local com internacional, en els camps de l’auditoria, la fiscalitat i l’assessorament comptable de la mà de grans firmes internacionals. Aquesta circumstància els va permetre assolir una posició professional privilegiada que els va valdre la confiança de clients i companys de professió.

L’Any 2006, van fundar Alfa Capital, firma de serveis professionals especialitzada en els camps de l’auditoria, l’assessorament comptable i fiscal, aconseguint des d’aleshores convertir-se amb una de les firmes de referència del Principat. Després de diversos anys de creixement continuat, i amb l’objectiu de poder oferir un servei global que pogués donar resposta a totes i cada una de les necessitats dels seus clients, Alfa Capital va entrar a formar part l’any 2015 de la firma internacional Crowe Horwath, adoptant la denominació actual de Crowe Horwath Alfa Capital. Aquest canvi però, no va suposar en cap cas l’alteració en l’estructura de treball, de propietat ni directiva de la Firma, mantenint les seves arrels nacionals i els seus principis rectors.

Actualment, Crowe Horwath Alfa Capital és la única firma de serveis professionals del Principat amb capacitat d’oferir un ventall de serveis professionals tan ampli.

L’objectiu a futur és seguir comptant amb la confiança del nostres clients i col·laboradors per tal de seguir creixent junt amb els nostres clients, sense perdre la capacitat d’oferir un servei rigorós, professional i excel·lent.