Loading...

+376 800.480

  • Català
  • English
  • Français
  • Español

RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA

Usted está aquí : Inicio / La nostra firma / RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA

Què és la Responsabilitat Social Corporativa?

La creixent demanda social exigeix que les empreses s'involucrin cada cop més en el recolzament de projectes de caire social.

Des de Crowe Horwath Alfa Capital entenem que les empreses han de tenir i començar a integrar la Responsabilitat Social Corporativa en el si de les seves empreses, tractant de participar en la societat en un canvi que transcendeixi les àrees estrictament econòmiques i empresarials.

És per aquest motiu, que la nostra firma col·labora amb les següents organitzacions socials:

about images

Fundació IBO

Aquesta fundació té per objectiu el desenvolupament econòmic i social de l'Illa d'Ibo (Moçambic), a través de la potenciació de tots els recursos de l'illa, integrant la població local en el procés i garantint una gestió responsable dels recursos naturals.

Així mateix, la nostra Firma ha col·laborat en la distribució de la publicació "IBO", un llibre d'imatges que el fotògraf Jaume Riba va realitzar en companyia de Lluís Álvarez, President de la Fundació IBO, en un viatge a aquesta emblemàtica illa situada al cor de l'arxipèlag de les Quirimbes al nord de Moçambic per dur a terme una destacada acció directa per al desenvolupament sostenible d'aquest entorn singular.

Enllaços

http://www.fundacionibo.org

Altres col·laboracions

la nostra Firma col·labora amb entitats esportives o de caire social pel desenvolupament de les mateixes. En aquest sentit, realitzem accions socials en les adquisicions i recerques de tot el material, comprant-lo a empreses que siguin solidàries o participin en accions socials, tals com Unicef i .

about images


about images

Enllaços