Loading...

+376 800.480

  • Català
  • English
  • Français
  • Español

Vladimir Fernández Armengol

Esteu aquí : Inici / Vladimir Fernández Armengol

Soci director del Departament d’Auditoria i fundador de Crowe Horwath Alfa Capital

Dades Acadèmiques

El Sr. Fernández és Llicenciat en Direcció i Administració d’Empreses pel “Centro Docente de Enseñanza Superior” Abad Oliva (Universitat de Barcelona). Així mateix, posseeix un Postgrau d’especialista en auditoria i comptabilitat per la Universitat d’Alcalà (Madrid).

Experiència professional

Va iniciar la seva carrera professional a la firma internacional KPMG l’any 1999, de la que va formar part durant més de 8 anys.

Al llarg de la seva carrera professional, ha assolit una dilatada experiència en auditoria tant d’entitats individuals com de grups consolidats, amb una alta especialització en sectors tant diversos com el de la distribució, construcció, oci i turisme, serveis, l’immobiliari i en societats del sector financer subjectes a organismes reguladors. Així mateix, ha adquirit una vasta experiència en l’assessorament a entitats espanyoles, multinacionals i andorranes en matèria comptable, i disposa d’un ampli coneixement del funcionament de les NIC, les NIF i la prevenció del blanqueig de diners i finançament del terrorisme.

També destaca la seva participació com a col·laborador extern per el departament de pressupost i patrimoni del Govern d’Andorra, i com a responsable de diversos treballs realitzats per a empreses i institucions del sector públic del principat d’Andorra.

El Sr. Fernandez ha actuat també com a expert independent, realitzant proves pericials i ratificació d’informes de tot tipus de procediments judicials, intervencions en contextos de compravenda d’empreses i negocis, valoració d’empreses i inversions i en revisions de sistemes i processos de control intern per a empreses.

L’any 2006, va fundar Alfa Capital Assessors i Auditors junt amb Antoni Bisbal, en la que en l’actualitat desenvolupa les funcions de Soci Responsable del Departament d’Auditoria.

Altres actuacions

A més a més de les seva responsabilitat com a Soci Director de Crowe Horwath Alfa Capital, compatibilitza les seves tasques professionals amb l’exercici de la docència en els camps de la comptabilitat i fiscalitat andorrana, l’auditoria, l’anàlisi financer i determinats seminaris de formació en la prevenció i detecció de blanqueig de diners tant per l’empresa pública com privada, entre els que destaquen la Universitat d’Andorra, la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra i l’Associació de Bancs Andorrans.

És també autor de diverses publicacions entre les quals destaquen la publicació “Manual Pràctic de Comptabilitat d’Andorra”, publicat per la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra.

Idiomes: Català, Castellà, Francès i Anglès.