Loading...

+376 800.480

  • Català
  • English
  • Français
  • Español

Per què Crowe Horwath Alfa Capital?

Esteu aquí : Inici / Per què Crowe Horwath Alfa Capital?

Per què Crowe Horwath?


Professional

Més enllà de ser un dels despatxos de referència al Principat d’Andorra, i de pertànyer a una de les 10 firmes de serveis professionals més grans i reconegudes del món, els nostres professionals es caracteritzen per una qualitat humana que propicia un bon ambient de treball.

Valorem l’esforç, el compromís, la professionalitat, la dedicació i la honestedat, oferint una carrera professional a llarg termini per a tots aquells que s’identifiquin amb aquests valors. A Crowe Horwath Alfa Capital ens sentim orgullosos de tenir un equip plural, on les diferències no són en cap cas un problema sinó una avantatge competitiva. No pretenem crear empleats, sinó incorporar-los a una filosofia de treball que els faci sentir com a pròpia la Firma.

Així mateix, gràcies al compromís permanent de la Firma per millorar no només en l’àmbit professional sinó també en el personal, i al creixement que hem experimentat en els darrers anys, disposem d’unes oficines modernes, diàfanes, i adequades a les necessitats grupals i individuals dels nostres empleats, que faciliten el treball, el rigor i l’excel·lència en els nostres resultats.

Trajectòria professional

Què busquem?

Vols formar part del nostre equip?