Loading...

+376 800.480

  • Català
  • English
  • Français
  • Español

Víctor Gay Martí

Esteu aquí : Inici / Víctor Gay Martí

Gerent del Departament d’Advisory

Dades acadèmiques

El Sr. Gay és titulat superior en Administració i direcció d'empreses per l’escola de negocis d’ESADE Business School (Universitat Ramón Llull), i disposa d’un Màster en direcció d'empreses per la mateixa escola.

Experiència professional

Va iniciar la seva carrera professional a la firma internacional Ernst&Young (Barcelona) on va formar part durant 2 anys del departament d’auditoria, amb especialització en Societats industrials i de serveis. Posteriorment, es va incorporar a una firma internacional de gestió d'empreses en diversos països membres de la OCDE desenvolupant funcions comptables, administratives i corporatives.

Al llarg de la seva carrera professional, ha assolit una sòlida experiència en els camps de l’auditoria i l’assessorament d’empreses, tant d’entitats individuals com de grups consolidats, amb especialització en sectors com l'explotació de dominis esquiables, distribució, serveis i l'immobiliari. Així mateix, ha prestat els seus serveis en matèria fiscal i comptable tant a entitats andorranes com internacionals, i disposa d’experiència en valoració d'empreses i en la realització de proves pericials en procediments civils.

Actualment, és supervisor del Departament d’Assessorament de Crowe Horwath Alfa Capital, entitat a la que es va incorporar l’any 2011.

Altres actuacions

A més a més de les seves funcions com a supervisor d'equips a la Firma, el Sr. Gay ha treballat al departament de Compliment Normatiu (prevenció del blanqueig de fons i del finançament del terrorisme) des del maig de 2015 fins l'actualitat.

A més, ha realitzat determinats seminaris de formació a la Cambra de Comerç i ha estat també col·laborador de la publicació "Manual pràctic de Comptabilitat d'Andorra".

Català, Castellà, Anglès i Francès.