Loading...

+376 800.480

  • Català
  • English
  • Français
  • Español

Nàdia Fernández Jorba

Esteu aquí : Inici / Nàdia Fernández Jorba

Sènior del Departament d'Advisory

Dades Acadèmiques

La Sra. Fernández és llicenciada en Economia per la Universitat de Barcelona, cursant un any de la carrera a la Universitat Solvay Brussels School of Economics and Management, de Brusel·les. Així mateix disposa d’un Postgrau en Comptabilitat i Anàlisi d’Estats Financers per la Universitat a Distància de Madrid. I l’any 2016 va obtenir el Màster en Comptabilitat Superior i Auditoria cursat a la Universitat Abat Oliba.

Experiència Professional

Va iniciar la seva carrera professional l’any 2012 al departament de comptabilitat d’una empresa de Barcelona. L’any 2013 es va incorporar a la firma d’auditoria Bové Montero y Asociados, de la que va formar part durant més de 4 anys, desenvolupant tasques d’auditoria de grans i mitjanes empreses, tant públiques com privades, en entitats individuals i grups consolidats.

Actualment, és Sènior del Departament d’Advisory de Crowe Horwath Alfa Capital, empresa a la que es va incorporar al setembre de l’any 2017. Entre les seves principals tasques, destaca la organització de l’equip de treball per revisar i desenvolupar les tasques d’auditoria, i la revisió de sistemes i procediments de control intern, a més de dur a terme treballs d’assessorament comptable i financer.

Idiomes: Català, Castellà, Francès i Anglès.