Loading...

+376 800.480

  • Català
  • English
  • Français
  • Español

Maria Vázquez Ribot

Esteu aquí : Inici / Maria Vázquez Ribot

Gerent del Departament de Legal

Dades Acadèmiques

La Sra. Vázquez és llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses i llicenciada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona (Espanya). Així mateix, posseeix el Postgrau en Dret Andorrà, així com diversos cursos d’especialització, a destacar els de Civil i de Sucessions, per la Universitat d’Andorra.

Experiència professional

Va iniciar la seva carrera professional com a oficial a una de les Notaries del Principat, per posteriorment incorporar-se al Departament de Compliance d’una entitat del sector financer del Principat.
L’any 2009 es va introduir en el món de l’advocacia com a col·laboradora en un dels despatxos d’advocats de referència del país, passant l’any 2012 a formar part de l’elenc d’advocats d’un altre despatx professional de reconegut prestigi al Principat.
Al llarg de la seva carrera professional, la Sra. Vázquez ha assolit una àmplia experiència en dret de l’empresa i societari, destacant l’assessorament a empreses del país, a nivell de contractació. Tanmateix, ha desenvolupat de forma molt extensa la seva activitat professional en afers contenciosos en l’àmbit civil, mercantil, laboral i administratiu.

En l’actualitat desenvolupa les funcions d’advocada en el Departament Legal de Crowe Horwath Alfa Capital, al què es va incorporar a principis de l’any 2016.

Altres actuacions

La Sra. Vázquez és advocada en exercici al Principat d’Andorra amb número 331 del Col·legi Oficial del Principat d’Andorra, i col·legiada no exercent amb el número 36127 de l’Il·lustre Col·legiat de l’Advocacia de Barcelona (Espanya).
Idiomes: Català, Castellà i Anglès.