Loading...

+376 800.480

  • Català
  • English
  • Français
  • Español

Luis Hernández Navarro

Esteu aquí : Inici / Luis Hernández Navarro

Luis Hernández Navarro
Sènior del Departament d’Avisory

Dades Acadèmiques

El Sr. Hernández és titulat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona. Tanmateix, posseeix un Màster en Dret Digital i Societat de la Informació per la Universitat de Barcelona, on adquireix formació en matèries vinculades a Compliment normatiu, Protecció de dades de Caràcter Personal, Prevenció de Blanqueig de Capitals i Finançament Digital i seguretat de la informació a l’entorn digital.

Experiència professional

Va iniciar la seva carrera professional al departament legal de CIRSA, empresa de joc i apostes, assessorant jurídicament en matèria contractual, mercantil i de Prevenció de Blanqueig de capitals i Finançament del Terrorisme. L'any 2015 s'incorpora al Departament Jurídic de l'entitat bancària BBVA, on hi va prestar assessorament a l’àrea mercantil i dret privat, en concret gestió legal de grans patrimonis durant dos anys. Posteriorment, ha adquirit una àmplia experiència en el sector immobiliari formant part del departament de Jurídic i de gestió d'actius hipotecaris per ANTICIPA REAL ESTATE.
Actualment és Sènior del departament de Govern Corporatiu, Risc i Compliment Normatiu a Crowe Horwath, empresa a la qual s’incorpora el novembre de 2017. Entre les seves principals tasques destaca l'assessorament en prevenció de blanqueig de capitals i finançament del terrorisme, protecció de dades, implementació de programes de compliment normatiu i anàlisis de riscos.

Idiomes: català, castellà, anglès.