Loading...

+376 800.480

  • Català
  • English
  • Français
  • Español

Laura Roca Tuset

Esteu aquí : Inici / Laura Roca Tuset

Assessora Staff del Departament d’Advisory

Dades Acadèmiques

La srta. Laura Roca és graduada en Administració i Direcció d’Empreses per l’Institut Químic de Sarrià (Universitat Ramon Llull, Barcelona, promoció del 2014). Disposa d’un Master in Global Entrepreneurship and Management, realitzat entre les universitats de IQS (Barcelona, Espanya), Fu Jen Catholic (Taipei, Xina) i la University of San Francisco (San Francisco, EEUU), i un curs online de mercats financers impartit pel premi Nobel d’economia Robert J. Shiller a la Universitat de Yale (New Haven, EEUU).

Experiència professional

La Srta. Roca va formar part de la Junta Acadèmica de la universitat IQS del grau de A.D.E durant la seva formació universitària. Posteriorment, va iniciar la seva carrera professional com a gestora operativa en el sector bancari a Barcelona, i realitzant tasques de suport de comptabilitat i de gestió a Pidasa Serveis a Andorra. A més a més, durant el transcurs del màster, la Srta. Roca va tenir l’oportunitat de treballar com a consultor tecnològic a Nnergix (Barcelona) i com a consultor a Worldreader a San Francisco (entitat filantròpica i de responsabilitat social).

Actualment, la srta. Laura Roca forma part del Departament d’Auditoria a Crowe Horwath Alfa Capital, entitat a la que es va incorporar l’any 2016.