Loading...

+376 800.480

  • Català
  • English
  • Français
  • Español

Laura Lobón Losada

Esteu aquí : Inici / Laura Lobón Losada

Assessora Fiscal Staff al Departament de Fiscalitat

Dades Acadèmiques
La Srta. Lobón és graduada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona (promoció del 2014). Així mateix, posseeix un Máster per l’Accés a l’Advocacia a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de València amb col·laboració amb la Universitat de València.
Tanmateix, la Srta. Lobón ha cursat amb èxit nombrosos cursos a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de València, relacionats amb l’àmbit del dret penal econòmic i la fiscalitat.

Experiència professional
Va iniciar la seva carrera professional en despatxos d’advocats de València i Barcelona, especialitzats en l’assessorament a clients internacionals de diferents tipologies. Posteriorment, va assolir experiència en el sector bancari en un dels principals bancs d’Espanya, Banco Bilbao Vizcaya Argentaria.

Altres actuacions
La Srta. Lobón és advocada en exercici de l’ICAV i titular de l’examen oficial d’accés a l’advocacia que faculta a la inscripció com advocada a Espanya.

Actualment, forma part del Departament d’Assessorament Fiscal a Crowe Horwath Alfa Capital, empresa a la que es va incorporar el març de 2017. Entre les seves principals tasques destaca l’assessorament a clients d’àmbit nacional i internacional en matèria tributaria, preparació de formacions i propostes en l’àmbit fiscal i comptable, revisió, preparació i assessorament de liquidacions fiscals i la resolució de conflictes en matèria tributaria.

Idiomes: Català, Castellà i Anglès