Loading...

+376 800.480

  • Català
  • English
  • Français
  • Español

Laura Compañó Galo

Esteu aquí : Inici / Laura Compañó Galo

Gerent del Departament de Risk Advisory Services

Dades Acadèmiques

La Srta. Compañó és Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Autònoma de Barcelona. Així mateix, va obtenir un Postgrau en Auditoria (ROAC) al Col·legi de Censors Jurats de Catalunya, i un Postgrau de Fiscalitat al CEF (Centre d’Estudis Financers) de Barcelona.

Experiència Professional

Va iniciar la seva carrera professional a la firma internacional KPMG com a auditora, de la que va formar part durant més de 6 anys. Posteriorment, es va incorporar a Bargosa, on va ocupar el càrrec de Controller Financer, com adjunta de Direcció Financera.

Al llarg de la seva carrera professional, la Srta. Compañó ha assolit una sòlida experiència en auditoria, finances, fiscalitat i assessorament tan a persones jurídiques com físiques en els més de 9 anys d’experiència com auditora, consultora i assessor, tant d’empreses com de particulars, en l’àmbit nacional i internacional.

Actualment, és Gerent del Departamentr de Risk Advisory Services de Crowe Horwath Alfa Capital i responsable del Departament Financer i de Recursos Humans de la Firma, entitat a la que va incorporar l’any 2013. Entre les seves principals tasques, destaca l’assessorament comptable i fiscal a empreses nacionals i internacionals, com també la revisió financera, fiscal i laboral de la nostra firma.

Idiomes: Català, Castellà i Anglès.