Loading...

+376 800.480

  • Català
  • English
  • Français
  • Español

Ivan Sotillo Ramírez

Esteu aquí : Inici / Ivan Sotillo Ramírez

Supervisor del Departament d’Auditoria

Ivan Sotillo Ramírez

Sènior del Departament d’Auditoria de Crowe Horwath Alfa Capital

Dades Acadèmiques

El Sr. Sotillo és diplomat en ciències empresarials per la Universitat d’Andorra (promoció del 2012) i va obtenir un Màster en Comptabilitat Superior i Auditoria atorgat per la Universitat de Barcelona (promoció del 2013). Així mateix, ha assistit a formacions impartides per la UIFAND sobre prevenció del Blanqueig de diners o valors i del finançament del terrorisme i formacions d’empresa internes.

Experiència Professional

Va iniciar la seva carrera com a assessor comptable en firmes nacionals i internacionals com Auditand (Andorra) i Auren (Barcelona), on va desenvolupar les tasques d’assessor comptable i auditor, respectivament, i ha assolit una sòlida experiència en la gestió de la comptabilitat i en l’anàlisi dels balanços i de riscos de viabilitat i de control de les societats.

Actualment, és Sènior del Departament d’Auditoria de Crowe Horwath Alfa Capital, empresa a la que es va incorporar l’any 2013. Entre les seves principals tasques, destaca l’elaboració de treballs d’auditoria de societats del sector financer, de la construcció, de l’oci i del turisme.

Idiomes: Català, Castellà i Anglès.