Loading...

+376 800.480

  • Català
  • English
  • Français
  • Español

Irene Cholvi Ferrer

Esteu aquí : Inici / Irene Cholvi Ferrer

Irene Cholvi Ferrer
Counsel Dispute Advisory Services and Foreign Investment

Dades Acadèmiques
La Sra. Cholvi Ferrer és llicenciada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra (Barcelona).
Posteriorment, va obtenir un Màster (LLM) en International Dispute Settlement pel Graduate Institute of International and Development Studies i la Universitat de Ginebra (Suïssa), un Màster (LLM) en International Business Law per la Universitat de Paris II Panthéon-Assas (França) i un Màster en Mediació pel Il·lustre Col·legi d’Advocats de València i la Universitat CEU Cardenal Herrera (València). Així mateix, va participar a les Sessions en Dret Internacional Públic i Dret Internacional Privat en The Hague Academy of International Law celebrades l’any 2012.

Experiència professional
La Sra. Cholvi Ferrer va treballar en diverses firmes internacionals en Arbitratge Internacional a Paris així com a Consellera Adjunta a la Cambra de Comerç Internacional.
Durant la seva carrera professional, ha participat en l’assessorament de grups multinacionals i entitats estatals en el marc d’arbitratges internacionals d’inversió i comercials, amb particular incidència en els sectors de les energies renovables, la construcció i l’immobiliari, sota les regles de ICSID, ICC, UNCITRAL i DIAC.

Altres actuacions
La Sra. Cholvi Ferrer és advocada en exercici de l’ICAV i està qualificada per a la pràctica a França (examen article 99). Endemés, és membre del ICC Young Arbitrators Forum, del Young International Arbitration Group de la London Court of International Arbitration, i del ASA below 40.
Actualment, forma part del Departament Legal de Crowe Horwath, a la que es va incorporar l’any 2017.

Idiomes: Català, Castellà, Anglès, Francès i Alemany.