Loading...

+376 800.480

  • Català
  • English
  • Français
  • Español

Glòria Gómez García

Esteu aquí : Inici / Glòria Gómez García

Gerent del Departament d’Advisory

Dades Acadèmiques

La Srta. Gómez és llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Oberta de Catalunya i diplomada en Ciències Empresarials per la Universitat Autònoma de Barcelona Així mateix, posseeix un Graduat Tècnic Tributari i Comptable per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Experiència professional

Va iniciar la seva carrera professional l’any 2002 al sector de la banca catalana, concretament a Caixa Penedès com a administrativa comercial. L’any 2007 va passar a formar part de l’equip d’Organització de la mateixa entitat com a Coordinadora de projectes a l’àrea de productes d’actiu.
L’any 2011 es trasllada a Madrid per formar part de l’equip de Consolidació comptable a BMN (entitat que neix de la fusió de quatre caixes: Caja Murcia, Caixa Penedès, Caja Granada y Sa Nostra).
Dos anys més tard, torna a Barcelona com a tècnic comptable a Caixa de Crèdit dels Enginyers.

La Srta. Gómez té una amplia experiència professional en el sector bancari espanyol, coneixent-lo des de diferents vessants.
Al llarg de la seva carrera professional, ha assolit un sòlida experiència en l’àrea comptable i de consolidació, així com en l’àrea del reporting als diferents Organismes Reguladors i Supervisors de les entitats de crèdits en es que ha format part.

Actualment, és Gerent del Departament d’Assessorament de Crowe Horwath Alfa Capital, entitat a la que s’incorpora l’any 2016.

Català, Castellà i Anglès