Loading...

+376 800.480

  • Català
  • English
  • Français
  • Español

Cristina Palau Benéitez

Esteu aquí : Inici / Cristina Palau Benéitez

Cap d’Equip del Departament Advisory

Dades Acadèmiques

La Sra. Palau és llicenciada en Economia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Així mateix, posseeix un Màster en Comptabilitat i Auditoria, IL3 – Institut de Formació Continuada a la Universitat de Barcelona (promoció del 2013).

Experiència professional

Va iniciar la seva carrera professional a la firma Activa auditoria & consultoria (Barcelona) com auditora. Posteriorment, es va incorporar a la firma internacional Grant Thornton de Barcelona on va poder destacar la seva capacitat de treballar en equip com també dirigir-ho, aptitud tècnica i una bona organització.

La Srta. Palau té una experiència professional de més de 3 anys prestant serveis d’auditoria a empreses d’àmbit nacional i multinacional. La seva trajectòria professional li ha permès ampliar el seu coneixement en diversos sectors industrials, oci, serveis i turisme, comercials, patrimonials; reportings i auditories realitzades en anglès.

Actualment, és Cap d’Equip del Departament d’Advisory de Crowe Horwath Alfa Capital, entitat a la que es va incorporar l’any 2016.

Idiomes: Català, Castellà i Anglès.