Loading...

+376 800.480

  • Català
  • English
  • Français
  • Español

Clàudia Farré Saurí

Esteu aquí : Inici / Clàudia Farré Saurí

Supervisor del Departament d’Advisory

Dades Acadèmiques

La Srta. Farré és llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Barcelona. Així mateix, disposa d’un Postgrau en Comptabilitat Financera, d’un Postgrau en Direcció Comptable i Control de Gestió, d’un Postgrau en Direcció Financera i d’un Postgrau en Controlling, tots ells cursats a la universitat UPF Barcelona School of Management.

Experiència professional

Va iniciar la seva carrera professional a la firma Pleta Auditores, S.L.P. de la que va formar part durant 4 anys, on va desenvolupar tasques d’auditoria i de consultoria empresarial en empreses de diversos sectors, que li han permès assolir una sòlida experiència en principis, normes, informes i procediments actuals en el sector de l’auditoria, en anàlisi d’estats financers, en la identificació i avaluació de riscos empresarials i en matèries de consultoria i d’assessorament financer.
Actualment, és Sènior del Departament d’Advisory de Crowe Horwath Alfa Capital, empresa a la que es va incorporar l’any 2016. Entre les seves principals tasques, destaca la seva especialització en corporate restructuring (fusions i adquisicions / mergers and acquisitions i escissions / demergers), due-diligence, valoracions, corporate recovery, entre d’altres treballs d’assessorament comptable i financer.

Idiomes: Català, Castellà i Anglès.