Loading...

+376 800.480

  • Català
  • English
  • Français
  • Español

Catalina M. Oliver Arbós

Esteu aquí : Inici / Catalina M. Oliver Arbós

Senior Manager del Departament de Fiscalitat

Dades Acadèmiques

La Srta. Oliver és Llicenciada en Dret per la Facultat d’ESADE, Universitat Ramon Llull, havent cursat també el Màster en Dret d’Empresa d’aquesta Facultat. Posteriorment, va obtenir el Màster en Assessoria i Gestió Tributària en la seva edició Full Time per la Facultat d’ESADE, Universitat Ramon Llull.

Experiència professional

La Srta. Oliver va treballar durant més de 6 anys al Departament de Fiscalitat de l’oficina de Barcelona de Deloitte, assolint una dilatada experiència professional en l’assessorament fiscal a societats així com a grups amb presència internacional tant des del punt de vista de la imposició directa com indirecta.
Durant la seva carrera professional ha col·laborat en nombrosos projectes de due dilligence de diversos sectors econòmics. Així mateix, ha assessorat tant a societats com a grups empresarials en les seves relacions amb l’Administració tributària, col·laborant en l’àrea de contenciós tributari.
Actualment, ocupa el càrrec de Director Gerent del Departament de Fiscalitat a Crowe Horwath Alfa Capital, empresa a la què es va incorporar l’any 2012. Entre les seves tasques principals, destaca l’assessorament fiscal a grups societaris i empreses de caràcter internacional així com la reestructuració patrimonial internacional, entre d’altres.

Altres actuacions

Actualment, compatibilitza les seves tasques professionals amb l’exercici de la docència en els camps de la fiscalitat andorrana i internacional entre d’altres, i ha col·laborat en l’elaboració de diverses publicacions de caràcter tributari, entre les que destaca el Manual pràctic sobre els impostos directes a Andorra.

Idiomes: Català, Castellà i Anglès.