Loading...

+376 800.480

  • Català
  • English
  • Français
  • Español

Carla Muntó Isal

Esteu aquí : Inici / Carla Muntó Isal

Supervisora del Departament de Fiscal

Assessor Fiscal Staff al Departament de Fiscalitat

Dades Acadèmiques

La Srta. Muntó és llicenciada en Economia per la Universitat de Barcelona (promoció del 2010). Així mateix, disposa d’un Postgrau en Dret Fiscal, Mercantil y Comptable per la Universitat de Barcelona (promoció 2011) i un Máster Professional en Tributació i Assessorament Fiscal impartit pel Centre d’Estudis Financers (UDIMA).

Experiència professional

Va iniciar la seva carrera professional al sector bancari, moment en el qual va ésser seleccionada per participar en el programa “Young European Entrepreneur Program” de la Cambra de Comerç
espanyola en el Regne Unit, desplaçant-se a les oficines de Londres d’Indra Sistemas durant 4 anys en qualitat de consultor en projectes internacionals. L’any 2014 va obtenir el certificat Project Manager Prince 2 Practitioner Certificate de la BCS (The Chartered Institute for IT) .

Actualment, forma part del Departament d’Assessorament Fiscal a Crowe Horwath Alfa Capital, empresa a la que es va incorporar al febrer de 2015. Entre les seves principals tasques destaca l’assessorament a clients d’àmbit nacional i internacional en matèria tributaria, preparació de formacions i propostes en l’àmbit fiscal i comptable, revisió, preparació i assessorament de liquidacions fiscals i la resolució de conflictes en matèria tributaria.

Idiomes: Català, Castellà i Anglès.