Loading...

+376 800.480

  • Català
  • English
  • Français
  • Español

Carla Almansa Garcia

Esteu aquí : Inici / Carla Almansa Garcia

Sènior del Departament d’Advisory

Dades Acadèmiques

La Sra. Almansa és llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Girona. Així mateix, ha adquirit formació en Mercats Financers, per l’Institut d’Estudis Financers, així com en l’àmbit fiscal en Impost sobre Societats, pel Centre d’Estudis Financers, i sobre el Marc Legal i Fiscal de les Fundacions, pel Col·legi d’Economistes de Catalunya (Barcelona).

Experiència Professional

Va iniciar la seva carrera professional a Barcelona a les firmes internacionals Deloitte – S2G i TMF Group. Posteriorment, es va incorporar al Grup CaixaBank, on va ocupar el càrrec de supervisora de l’equip d’assessors de filials del Grup.

Al llarg de la seva carrera professional, ha adquirit una sòlida experiència en l’assessorament a entitats espanyoles i internacionals tant en matèria comptable com en matèria fiscal i tributària, especialment a persones jurídiques i Fundacions, amb una alta especialització en el sector serveis, on s’inclou el sector financer, subjecte a altres organismes reguladors.

Actualment, forma part del Departament d’Advisory de Crowe Horwath Alfa Capital, empresa a la que es va incorporar l’octubre de 2017. Entre les seves principals tasques destaca l’assessorament i supervisió comptable i fiscal, entre d’altres treballs específics d’assessorament a clients, així com suport a treballs d’auditoria.

Altres actuacions

La Sra. Almansa compatibilitza les seves tasques professionals amb l’exercici de la docència en l’àmbit comptable i financer, impartint formacions per a la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra.

Idiomes: Català, Castellà, Anglès i Alemany.