Loading...

+376 800.480

  • Català
  • English
  • Français
  • Español

Crowe Horwath Alfa Capital

Esteu aquí : Inici / La nostra firma / Crowe Horwath Alfa Capital

Crowe Horwath Internacional

about images

Crowe Horwath Internacional és una de les 10 firmes de serveis professionals més grans del món i compta amb una reputació internacional irreprotxable. Disposa de més de 200 firmes membres independents en els camps de l’auditoria, de l’assessorament comptable, fiscal i legal, operant en més de 130 països en tot el món.

Els més de 33.000 professionals que formen part de la firma es caracteritzen per uns processos de prestació de serveis altament integrats i un conjunt de principis rectors, valors i filosofies de gestió comuns que guien les seves decisions diàries, que ens permeten ser una de les firmes de referència a nivell mundial.

about images

Les firmes membres de Crowe Horwath Interacional estan compromeses amb la creació de relacions durables amb els seus clients, centrant-se en entendre la perspectiva del client, les necessitats d’aquest i els seus objectius. Els resultats són solucions de negoci innovadores en els camps de l’auditoria, la fiscalitat, el risc i l’assessorament, dissenyats únicament per les necessitats del client, solucions que milloren el rendiment, milloren el valor de l’accionista i creen competitivitat.

Cada firma està ben establerta com a líder en la comunitat empresarial del seu context nacional, comptant amb treballadors nacionals i internacionals, proporcionant d’aquesta manera un coneixement extens de la normativa i costums locals, el que és important pels clients que desenvolupen noves estratègies o que decideixen expandir els seus negoci.

Gràcies a la nostra xarxa internacional altament integrada, amb ampli i extens coneixement del mercat local, Crowe Horwath presta serveis d’alta qualitat i amb vocació de servei a una diversa clientela en tot el món.

Crowe Horwath International: Firma de Consultoría de l’any

Com a mostra dels seus èxits, Crowe Horwath Internacional ha sigut reconegut pel International Accounting Bulletin, atorgant-li el prestigiós premi de “Firma de Consultoría de l’Any 2015” (Advisory Firm of the Year 2015).

Aquest premi reconeix els serveis de consultoria d'organitzacions que han marcat la diferència en el creixement dels seus clients, permetent-los experimentar creixements significatius al llarg de la pràctica dels serveis de consultoria i que han tingut un gran impacte en la societat.

Crowe Horwath va rebre aquest premi a Londres, el primer d’octubre de 2015, en el International Accounting Bulletin Forum & Award, un esdeveniment al que concorren líders de la indústria a nivell mundial, per tal de dirimir assumptes que impacten en el panorama comptable.

L’international Accounting Bulletink és la única publicació mundial que dóna cobertura als serveis professionals en tot el món, atorgant diferents reconeixements a les millors firmes de serveis professionals anualment.

Segons va dir Steve Strammello, Soci Gerent del Departament de Consultoria de Risc de Crowe Horwath LLP “Els clients utilitzen repetidament les paraules “flexible” i “receptiu” quan descriuen els nostres serveis de consultoria. És un honor ser reconeguts per el mercat en aquest espai, per la nostra feina de gran impacte i enorme creixement”.

“Estic feliç que els nostres serveis de consultoria a nivell global, hagin sigut reconeguts per el seu model de negoci veritablement integrat. Els clients comptem amb un prestador de serveis professional, que els pot brindar un servei consistent, sense importar on escullin fer els seus negocis. Comptem amb la possibilitat de brindar aquesta experiència global, combinada amb l’accés a professionals que posseeixen una profunda experiència en el tema” va dir Kevin McGrath, CEO de Crowe Horwath Iternational.

És important indicar que l’International Accounting Bulletin va atorgar aquest mateix reconeixement a Crowe Horwath Internacional l’any 2013, demostrant no només l’assoliment d’aquest mèrit, sinó una cosa encara més valuosa: la continuïtat.

about images