Loading...

+376 800.480

  • Català
  • English
  • Français
  • Español

Alexandra Vallvé Ribés

Esteu aquí : Inici / Alexandra Vallvé Ribés

Gerent del Departament d’Assessors d’Empreses

Dades Acadèmiques

La Srta. Vallvé és llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Barcelona (promoció 2004). Així mateix, va cursar l’últim any de la llicenciatura a la universitat Mälardalen University (Suècia), especialitat Business Administration.

Experiència professional

Durant el transcurs de la seva carrera professional, ha treballat en el sector bancari i posteriorment, com a Auditora de Comptes en la firma multinacional Ernst&Young (EY), en la què va col·laborar en diversos projectes d’Advisory, fins a l’any 2012.

La Srta. Vallvé té una àmplia experiència professional de més de 6 anys prestant serveis d’auditoria a empreses públiques i privades d’àmbit nacional i multinacional; addicionalment, ha assolit una sòlida experiència en projectes de consultoria financera i en anàlisis de control intern (SOX). La seva trajectòria professional li ha permès ampliar el seu coneixement en diversos sectors, tals com per exemple el sector industrial, de serveis, construcció, petroquímic i farmacèutic.

Actualment, és gerent al Departament d’Assessors d’Empreses de Crowe Horwath Alfa Capital (Management Advisory Services), empresa a la que es va incorporar a finals de l’any 2012 i forma part de l’equip Directiu de la mateixa des de l’any 2015.

Entre les seves principals tasques, destaca l’assessorament financer, comptable i fiscal a empreses (nacionals i multinacionals, públiques i privades) i a particulars, la realització de projectes d’auditoria i d’anàlisis de control intern, així com, la coordinació i supervisió d’un equip de comptables, gestors i assessors.

Altres actuacions

Durant els darrers anys, la Srta. Vallvé ha exercit també d’instructora en diversos cursos de comptabilitat i anàlisi financer, per la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra.

Idiomes: Català, Castellà i Anglès.